Dyrlæge Camilla Hensgen

HorseVet Thy ejes og drives af dyrlæge Camilla Hensgen. 

Jeg er uddannet Can. Med. Vet. fra Københavns Universitet marts 2012. Under min kandidatuddannelse fra 2009-2012 har jeg arbejdet i Hestepraksis Nordvest ved dyrlæge Gunnar Yde. Jeg har fra marts 2012 til juni 2016 været ansat i Hestepraksis Nordvest som dyrlæge.

HorseVet Thys praksispolitik er at bestræbe sig på besiddelse af den nyeste viden. For kun med denne kan de bedst mulige behandlinger blive udført på din hest! 
Gennem årene har jeg gennemgået efteruddannelse i bl.a. sår/traumer, reproduktion, haltheder og øjenlidelser hos hest. Jeg er jævnligt på uddannelse og kursus for at holde mig opdateret.

Jeg er uddannet i veterinær kiropraktik ved International Academy of Veterinary Chiropractic i foråret 2017 og har i den forbindelse lavet samarbejder med bl.a. Dyrlægegruppen Thy og Hanstholm Dyrehospital. Her udfører jeg kiropraktik på alle typer smådyr.

Privat er jeg gift med min mand, Andreas, og aktiv dressur- og konkurrencerytter med min smukke DV-vallak, Floutrup's Tiamo e. Tailormade Temptation, som I kan se på mange af mine billeder her på siden. Som oftest kan jeg også kendes på min trofaste følgesvend og hund Jack.

tjc3.jpg