Røntgen

Har din hest problemer med halthed, forfangenhed, nedsat præstation eller andet, der ikke umiddelbart kan diagnosticeres med det blotte øje? I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få foretaget en røntgenundersøgelse af din hest.

Det er noget, vi vurderer i hver enkelte konkrete sag, hvis vi mener, at det kan give den rigtige diagnose. På den måde kan vi bedre bestemme det videre behandlingsforløb, så hesten hurtigst muligt kan blive frisk.

Vi foretager røntgenundersøgelse af din hest, hvor den er

Vores udstyr er ikke bare moderne - det er også mobilt. Det betyder, at vi kan komme derhen, hvor hesten er.

Det betyder, at du slipper for at skulle fragte en syg hest eller en hest, som er dårligt gående eller lider af halthed. I stedet kommer vi ud til hesten, hvor vi stiller vores mobile røntgenanlæg op. Det gør det nemmere for alle parter, og i de fleste tilfælde vil hesten også tage hele processen mere roligt.

For at gøre processen så simpel og effektiv som muligt, er det også et krav, at der som minimum er en voksen til stede. Vores erfaring er, at det er bedst, hvis I er to til stede under undersøgelsen.

Hvornår kan det være nødvendigt med en røntgenundersøgelse af hest?

Der kan være mange årsager til, vi vurderer, det er nødvendigt med røntgenundersøgelse som en del af processen. Røntgen er et diagnostisk redskab, som vi blandt andet anvender ved:

  • Halthed
  • Nedsat præstation
  • Forfangenhed
  • Skeletale smerter
  • Mistanke om knoglebrud

Derudover er der også tilfælde, hvor det er relevant at få foretaget røntgen af en hest i handelssituationer.

Det kan også være et krav fra forsikringsselskaber, at der tages helt specifikke røntgenoptagelser, når der handles med heste for større summer. Er du i tvivl, eller har du brug for at vide mere, før du indhenter en pris på røntgen af hest, råder vi dig til at kontakte det respektive selskab for nærmere information.

Topmoderne og innovativt udstyr giver sikre og præcise resultater

Når vi tager røntgen af din hest, bruger vi topmoderne og innovativt udstyr. Det sikrer præcise resultater, og samtidig gør det processen langt mere enkel, da vores hypermoderne røntgenanlæg er trådløst og mobilt. Det betyder, at anlægget er nemt at fragte, og vi kan stille det op, der hvor du har din hest.

Vi kan se optagelserne på vores medbragte computer med det samme. Det betyder, at vi mere eller mindre med det samme kan begynde at vurdere teknik og eventuelle fund.

Ring til os og få en pris på røntgen af hest i dag

Når vi giver dig en pris på fuld røntgen af en hest, er det en konkret vurdering, da flere faktorer kan spille ind. Skal du eksempelvis have lavet handelsrøntgen, skal der som udgangspunkt tages 12-16 billeder af hestens ben. Skal der tages andre billeder, eksempelvis af nakke, hals eller ryg, skal du blot informere os om det - så sørger vi også for det. Optagelser og attest lagres på en USB-stik, som du kan gemme til senere brug.

Vil du gerne høre nærmere om vores pris på røntgen af heste, eller hvordan processen foregår? Så er du velkommen til at ringe til os på 81 720 720 eller sende os en mail på mail@horsevetthy.dk - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.