Generelt

HorseVet Thy er en udkørende dyrlægepraksis med speciale i heste. Vi holder til i Thisted, men kører også gerne ud til nærområderne, herunder Thy, Morsø, Salling, Thyholm, Agger, Fjerritslev og så videre.

Vi har stor og bred erfaring med almen hestepraksis, og du kan derfor føle dig i trygge hænder hos os - vi ved, hvad vi laver, og vi sætter altid hestens ve og vel øverst.

Faglighed, tryghed og service er fokus i alle behandlinger af heste

Hos os er faglighed, tryghed og service i højsædet - og det er uanset hvilken behandling, der er aktuel for din hest. Vores mål er altid, at både patient og klient får en god oplevelse, så vi kan skabe et godt og effektivt behandlingsforløb med plads til konstruktiv dialog mellem dyrlægen og dig.

Fordi vi ønsker at skabe en tryg oplevelse for alle parter, udføres alle former for almene behandlinger af heste hjemme ved patienten selv.

Generelle behandlinger, vi udfører hos HorseVet Thy, tæller blandet andet:

  • Vaccination
  • Chipmærkning inklusiv attest
  • DNA-prøver
  • Følundersøgelse
  • Øjne
  • Sår
  • Hud
  • Nedsat præstation
  • Luftveje

Herudover er behandlinger af heste såsom kastration, vaslick, fjernelse af tumorer (herunder sarcoider) og sårkirugi også en del af vores praksis’ arbejdsopgaver. Vi har stor og bred erfaring med alt inden for hestepraksis, så du kan føle dig helt tryg, når vi kommer på besøg hos jer.

Har du spørgsmål til nogle af vores behandlinger? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 81 720 720, hvor vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi kommer hjem til dig

Vores erfaring er, at det bliver en bedre oplevelse for alle parter, når vi kommer hjem til dig. Det skaber mere ro og tryghed, og det giver i sidste ende et bedre behandlingsforløb. Vi giver os god tid, så oplevelsen hverken føles stresset for klient eller patient. På den måde sikrer vi os desuden bedre rammer for en åben og konstruktiv dialog mellem dyrlæge og klient, så vi sammen kan finde den bedste løsning til lige netop jer.

Hos HorseVet Thy har vi erfaring med lidt af hvert, og derfor tilbyder vi en bred vifte af behandlinger.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag og hør nærmere

Vi står altid klar til at hjælpe dig - også når du bare har brug for rådgivning. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at man som hesteejer har et godt forhold til sin dyrlæge. Er man tryg ved sin dyrlæge, bliver det hele lidt mere overskueligt, når der er dyrlægebesøg - og det betyder i sidste ende, at hesten også er mere tryg.

Vi har altid tid til vores klienter, og vi tager den tid, der er brug for. Det betyder, at du altid kan regne med tid til samtale og grundig vejledning fra os. Det er nemlig altid vores mål at give både dig og patienten den bedste behandling med faglighed og omsorg i fokus.

Har du spørgsmål til nogle af vores behandlinger, eller har du brug for en dyrlæge? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 81 720 720 eller sende en mail på mail@horsevetthy.dk.